Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل آب منطقه ای زنجان با اشاره به اینکه امسال انسداد 350 حلقه چاه را در برنامه‌ داریم گفت: از این تعداد 99 چاه غیرمجاز مسدود شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از موج رسا; ارائه گزارش شرکت آب منطقه‌ای استان در خصوص وضعیت منابع آبی و اقدامات انجام شده در راستای اجرای طرح احیا و تعادل‎بخشی و تصویب برنامه عملیاتی دشت زنجان در راستای عملیاتی کردن طرح احیا و تعادل بخشی و دستوالعمل اجرایی قانون تعیین تکلیف چاه‌های فاقد پروانه و همچنین موضوع ممنوعیت و عدم کشت برنج در راستای اجرای طرح سازگاری با کم آبی در استان از مصوبات جلسه شورای حفاظت منابع آب استان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یوسف رضاپور در این جلسه با اشاره به انسداد چاه‌های غیرمجاز در استان زنجان اظهار کرد: انسداد چاه‌های غیرمجاز عمدتا در سه شهرستان زنجان، خدابنده و  ابهر بوده است.

وی با بیان اینکه در این سه شهرستان بیشترین تعداد انسداد چاه ها غیر مجاز را داشتیم افزود: همچنین در این سه شهرستان بیشترین تعداد کنتورهای هوشمند نیز نصب شده است.

مدیرعامل آب منطقه‌ای زنجان به اینکه گروه‌های گشت و بازرسی را نیز در سطح استان افزایش دادیم عنوان کرد: دو پیمانکار نیز در انسداد چاه‌های غیرمجاز فعالیت دارند.

وی با اشاره به اینکه امسال انسداد 350 حلقه چاه‌ غیر مجاز برنامه‌ریزی سده است افزود: از این تعداد 99 حلقه چاه مسدود شده است.

رضاپور عنوان کرد: بیشتر مسدودی چاه‌های غیر مجاز مربوط به شهرستان زنجان با 38 مورد بوده است.

وی با اشاره به اینکه بیشتر تعداد نصب کنتورهای هوشمند نیز مربوط به شهرستان زنجان با 40 مورد بوده است افزود: در مجموع امسال 88 کنتور هوشمند در چاه‌های مجاز به منظور جلوگیری از اضافه برداشت‌ها نصب شده است.

مدیرعامل آب منطقه‌ای زنجان در ادامه با اشاره به وضعیت بهره‌برداری از چاه‌ها در دشت زنجان نیز اشاره کرد و افزود: یک برنامه‌ 20 سال بلند مدت برای برگرداندن وضعیت فعلی این دشت به وضعیت سال 71 از سوی وزارت نیرو تدوین خواهد شد.

*برداشت 68 میلیون‌متر‌مکعب از چاه‌های غیرمجاز دشت زنجان

وی با اشاره به اینکه در دشت زنجان 3 هزار و 586 چاه مجوزدار وجود دارد افزود: تعداد چاه‌های غیرمجاز در این دشت نیز 3 هزار و 700 چاه است.

رضاپور با اشاره به اینکه 184 میلیون متر مکعب آب از چاه‌های مجاز این دشت برداشت می‌شود افزود: این چاه‌ها 64 میلیون متر مکعب اضافه برداشت دارند.

وی عنوان کرد: همچنین میزان برداشت آب از چاه‌های غیرمجاز در این دشت نیز 68 میلیون متر مکعب برآورد شده است.

مدیرعامل آب منطقه‌ای زنجان علاج بخشی برداشت آب چاه‌های دشت زنجان را بستن چاه‌های غیرمجاز و جلوگیری از اضافه برداشت‌ از چاه‌های مجاز عنوان کرد.

*کشت برنج در 4700 هکتار در زنجان

وی در ادامه از افزایش کشت برنج در استان زنجان افزود: در طول چند سال گذشته برخلاف دستورالمعل‌های ابلاغی در خصوص کاهش کشت برنج در استان زنجان شاهد افزایش کشت آن در استان هستیم.

رضاپور عنوان کرد: در حال حاضر کشت برنج از 3 هزارو 394 هکتار به 4 هزار و 713 هکتار افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه از این میزان حدود یک هزار و 210 هکتار در بستر رودخانه‌ها کشت می‌شود افزود: باید در این راستا اقدام شده و محصول جایگزین برای کشت آن در استان تعیین شود.

*برخورد با متخلفان دانه درشت در اولویت قرار گیرد

حقیقی استاندار زنجان نیز در مورد کاهش میزان کشت برنج اظهار کرد: ابتدا باید جلوی کشت برنج در بستر رودخانه‌ها گرفته شود و بعد از آن نسبت به جلوگیری کشت برنج در سایر جاها‌ باید اقدام کرد.

وی عنوان کرد: یکی از اشکالات ما در برخورد این است که دانه درشت‌ها را رها کرده با ضعیف‌ها برخورد می‌کنیم.

استاندار زنجان بیان کرد: بنده اعتقاد داریم و یقین دارم اگر با کسانی که تخلفاتشان بیشتر و بزرگتر است برخورد شود تلفات کوچک نیز اتفاق نمی‌افتد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۸۴۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایانه قدیم شرق تهران نعطیل می‌شود/ جزییات

به گزارش خبرآنلاین ،پوریا علیمردانی در حاشیه بازدید خبرنگاران از پایانه شرق جدید، گفت: پایانه جدید شرق به صورت انسان محور در نظر گرفته شده و در این راستا اولین پایانه کشور است که این هدف را تا حدودی برآورده کرده است. این پایانه دوستدار خانواده است و در این مسیر فضاهای بسیار خوبی طراحی شده است.

ایسنا در خبری نوشت:وی افزود: پایانه شرق جدید جزو پروژه‌های قدیمی مدیریت شهری تهران است که از سنوات گذشته حدود دهه ۸۰ تجهیز کارگاه شده است، لذا قدمت زیادی دارد و سال‌ها روی آن کار شده اما به دلیل مشکلات متعدد و ابعاد پیچیده هیچگاه موفق به بهره برداری از آن نشده‌اند.

وی ادامه داد: در تلاشیم این پروژه را به سرانجام برسانیم و در پی آن پایانه قدیمی در محدوده خیابان دماوند جمع شود. در پایانه شرق جدید هم دسترسی برای مترو، اتوبوس و تاکسی پیش بینی شده است. در حقیقت در امتداد ایستگاه فرهنگسرا به عنوان توسعه این خط ایستگاهی برای پایانه شرق جدید در نظر گرفته شده است. در ترمینال غرب مسافت دسترسی به ترمینال درون شهری حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰ متر است معضلی که در ترمینال جنوب هم وجود دارد اما در پایانه شرق جدید ایستگاه مترو زیر ساختمان ترمینال طراحی و در حال اجراست. خطوط تاکسی و اتوبوس نیز با دسترسی‌های با مسافت کم در این ترمینال در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل سازمان پایانه‌ها و پارک سوارهای شهرداری تهران در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: دسترسی‌های اصلی پروژه تسهیل شده و زیرساخت‌های لازم ایجاد شده است. در پایان تابستان با بهره برداری از پروژه به سمتی حرکت می‌کنیم که فرآیند جایگزینی ترمینال قدیم با پایانه جدید تکمیل شود. پیش‌بینی می‌شود سالانه حدود دو میلیون مسافر از طریق پایانه جدید جابجا شوند.

علیمردانی با اشاره به اینکه به دلیل مسائل مختلفی افتتاح این پروژه تا کنون چندین بار با تاخیر مواجه شده است، افزود: در برنامه داریم که فاز نخست این پروژه را در خرداد ماه سال جاری به بهره برداری برسانیم. همچنین در فاز دوم ساختمان آتش نشانی، اورژانس و زیرساخت‌های پشتیبانی تکمیل خواهد شد و البته در فاز نخست مترو به بهره برداری نمی‌رسد و کار با بی آر تی و تاکسی‌ها پیش خواهد رفت ولی از روز نخست بهره برداری فاز اول استقرار آتش نشانی، اورژانس و دستگاه‌های پشتیبان به صورت ایستگاه موقت انجام خواهد شد.

وی در خصوص دسترسی‌ها و ورود و خروج مسافرین به این پایانه گفت: خیابانی به صورت اختصاصی برای پایانه طراحی شده که برای خودروهای شخصی و اورژانسی مورد استفاده قرار می‌گیرد. سیستم‌های اطفاء حریق و ایمنی در این پایانه پیش بینی شده و برای هر ساختمان امدادرسان یک ساختمان مجزا در این پایانه پیش بینی شده است.

علیمردانی تاکید کرد: پس از بهره برداری از فاز نخست ظرف حدود سه ماه پایانه قدیمی شرق بسته خواهد شد و به این ترتیب تا پاییز سال ۱۴۰۳ پایانه قدیم جمع‌آوری می‌شود. برای زمین پایانه قدیم نیز برنامه‌هایی برای مولدسازی از سوی شهرداری تهران در نظر گرفته شده است.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904407

دیگر خبرها

  • پایانه قدیم شرق تهران نعطیل می‌شود/ جزییات
  • ۱۱۰۰ پروژه عمرانی در دو سال نیم گذشته به بهره برداری رسید
  • آسفالت‌ریزی ۱۰۱ هزار تنی شهرداری منطقه ۱۵ در سال گذشته
  • کارفرمایان استخدام کننده افغانستانی‌ها بخوانند/ جریمه به‌کارگیری اتباع غیر مجاز چند؟
  • جریمه میلیونی برای اشتغال اتباع خارجی غیرمجاز
  • جریمه به‌کارگیری اتباع غیر مجاز چند؟
  • بهره‌برداری از ۱۲۲ طرح مخابراتی یزد در هفته ارتباطات
  • جریمه بکارگیری اتباع خارجی غیرمجاز روزانه حدود۱.۲میلیون تومان است
  • افزایش توان ارائه خدمات فنی مهندسی با بهره‌برداری از فناوری‌های نوین در استان‌ها
  • افزایش توان ارایه خدمات فنی و مهندسی با بهره‌برداری از فناوری‌های نوین در استان‌ها